Om Drinkmixen

Information

drinkmixen.com är ett community för Dig som vill ha ordning och reda på Din hemmabar. Det ska vara snabbt och enkelt att hitta en potentiell drink med hjälp av de ingredienser Du har hemma.

Här hittar du massvis med recept och ingredienser vilka innehåller lite kul kuriosa och information. Du kan även enkelt lägga in Dina egna recept på drinkar och smoothies och andra har möjligheten att betygsätta recepten. Här kan du också skapa din personliga hemmabar där du samlar alla ingredienser (sprit, likörer, juicer, frukter osv.) vilket kommer göra det enkelt för Dig att botanisera bland alla recept du har möjlighet att blanda till! Du kommer dessutom ha möjighet att skapa din egen drinkbok där Du samlar alla dina favoritrecept. På så sätt blir det enklare att hitta i djungeln!

drinkmixen.com är en samlingsplats för likasinnande själar. Alla som har ett intresse i fräscha sommardrinkar, goa groggar, cocktails, smoothies m.m. har stor nytta av att vara medlem på Drinkmixen.

Vår ambition är att gemensamt med våra användare skapa en stor receptbas, men även lära ut olika tekniker, tips och tricks.

Historien bakom

drinkmixen.com är en gammal idé som äntligen har genomförts.

Det hela började med att jag irriterade mig över att det inte fanns någon hemsida där man kunde se vilka drinkar man kunde skapa utifrån vad man hade hemma. Vem orkar sitta och leta igenom alla drinkar för att inse att man alltid saknar någon ingrediens. Och med en bakgrund inom community-världen tyckte jag att det var en självklarhet att det borde finnas ett drink-community.

// Nathalie Ek