Drinkmixen


För att få tillgång till denna sida och andra profilsidor krävs att Du är inloggad. De olika inloggningsalternativen visas i menyn ovan.

Vad är Drinkmixen?


drinkmixen.com är en samlingsplats för likasinnande själar. Alla som har ett intresse i fräscha sommardrinkar, goa groggar, cocktails, smoothies m.m. har stor nytta av att vara medlem på Drinkmixen.

Vår ambition är att gemensamt med våra användare skapa en stor receptbas, men även lära ut olika tekniker, tips och tricks.

Varför Drinkmixen?


Som användare får Du möjligheten att skapa en egen drinkbok, ett eget skafferi samt möjligheten att samla Din kringutrustning som Du har hemma.

Dessutom får Du tillgång till massvis med recept, ingredienser, lekar m.m. samt möjligheten av skapa ett nätverk med vänner.

Nat0

Nathalie 'Nat0' Ek

Presentation


Grundare och skapare av drinkmixen.com

Jag är en 25-årig tjej som är utbildad civilingenjör inom Medieteknik och som idag jobbar på DICE i Sthlm som spelutvecklare. Har ni lust kan ni besöka nat0.se (min blogg) och/eller nathalieek.com (min portfolio)...

Jag har även ett stort intresse för bartending och färgglada drinkar! Jag har försett mig själv med en ganska stor hemmabar så att jag kan välja och vraka bland det mesta när jag ska leka hemmabartender :D

Tillgång till resterande delar av profilsidan (favoriter, vänner, inlagda drinkar, m.m.) kräver inloggning!